Jappjapp

Har inte haft internet hemma sedan i fredagskväll, därav den dåliga (läs: oibefintliga) uppdateringen. Sitter nu vid skolans sega datorer, tror kemin redan har börjat.. jaja whatever, vet inte när vi får internet igen morsan skyller på mig men det är ej mitt fel! Jag får allvarligt abstinensbesvär!!. På fredag-sön är det läger med kyrkan (konfirmationen) wohi!


Monday rainy monday!

Ja detta ska ju egentligen vara en fotoblogg, det är därför jag inte uppdaterar. Det har hänt väldigt mycket och inspirationen är inte på topp. Meen folk klagar på dålig uppdatering så jag kan i alla fall berätta om min dag. Tja, kom hem från skolan, lite dator, fick ett ryck och sprang ut till bussen ner till stan. Jag gick in på Gina Tricot för att byta storlek på ett par jeans jag köpte i lördags, nej den storleken fanns inte! Sen skulle jag till dansen, nähä det var ingen dans idag! Så när jag trodde att hela turen var bortkastad hörde jag av med Jenny så träffade jag henne, Loh och Emma. Tja vi gjorde väl inget annat än att hänga i ett skrymsle och äta kinamat, men så är det ju när man är med coola människor! Sedan missade jag en buss hem med typ 2 minuter, fick vänta i 20 sen åka hem och då var man dyngsur (Ja, det regnar) men nu är jag i alla fall hemma!

Har inga bra bilder för vi har köpt en extern hårdisk (På 2 TERRABITE! WOHO!) Så där ligger alla mina mappar.
kan bjuda på dessa två från Tyskland -10 (de var de första som kom upp hehe.)

(jag är inte så bred men bild 1 mosades ihopa)

Nu ska jag fortsätta att dricka varm oboy och plugga, puss!

in dalby

Sitter här med kusiner och kollar på idol! Caroline fyllde sjutton år, och klart man vill se när idol är i lund :) Kan säga att jag blev förvånad när jag såg min brorsan vara med haha

tuggummi som har varit tvärs över hela världen

Sitter här och tuggar tuggummi som helt ensamt följt med hem från Grekland! Och snart ska je brosser mes dents, men jag ska fan ta tuggummit och rama in och sätta upp på väggen!

The weekend

Under helgen har jag hunnit med massa saker: träffat kompisar, gått på stan, varit på tre loppisar, shoppat, varit på burlöv center, spelat sims, köpt de återstående simsen så jag nu har komplett Sims 1, nagellackat alla mina senaste ringar, tagit en nattlig promenad med morsan och inte städat mitt rum.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sedan duscha och göra läxor och sen får jag se. Imorgon börjar konfirmationen för 97:orna! Längtar!
en halvgammal bild.Tycker att texten är för kornig, annars nöjd.

Det är okej att känna

Så jävla vacker.