Höstlov!


GG is for gottegris

Fördelen med att vara ensam hemma (eller ja, brorsan ska vara hemma i helgen men han kommer och går lite hur som helst. Så man kan aldrig räkna med att han inte kommer va hemma eller att han kommer vara det.) är att mamma köper massa gott till mig! Det är bara säga "men mamma jag kommer va ensam hemma heela helgen, det är till och med halloween." Tillslut fick jag stoppa henne i affären och säga "Nej mamma jag klarar mig på 1 chipspåse, jag behöver inte hela flaket med läsk," Hahaha.
Och det finns ännu mer choklad, popcorn, coca, kakor... listan kan bli lång. Vi förbereder oss för istiden vettu!

HÖSTLOV!

IMFRTNST FSH"
(UNDERBAR DAG!)
Vi hade idrottsdag. Jag hade först badminton, inte så superkul i sig men med rätt personer så! Sedan två och en halv timmes lunch (Hej mcdonalds;) med Clara, Siri, Hanna, Johanna och Birgitte och träffa även Julia och Linda där. (Som valt Källbybadet.) wünderbart. Sen var det squash och det var skitkul, och slutade kvart över ett.
Bra start på höstlovet? Ehh, jaa!
chaow typ det, diggar livet just nu.
(Jag veet, vad är det med mig? Jag börjar gilla såna här dagar, orienteringen 1 mil t ex var skitkul (fastän jag tappade min mobil i skrylle), jag menar say whattt känns inte som mig haha)
Får se vad som händer ikväll, är skittrött så blir antagligen vara hemma och njuta av ensamheten. De kan ju också va nice!

@Sydsvenskan

Praoar denna veckan på sydsvenskan (lundaredaktionen), och sitter nu med Espresso house' internet. Idag har jag varit med på uppdrag på både Zoologiska museet och Skissernas, sedan blev det Pizza. Nu ska jag fila på konfirmandbloggen som jag precis skapade, och som jag *aah* har tagit ansvar för.
Besök! http://amazingsjuttiostegen.blogg.se

Sova? Nääehhj, blogga !


It's friday!

Har fräschat upp bloggen nu med ny design. Ska verkligen komma igång med (foto)bloggandet nu, nu är inläggsbredden stor så det ska bli snyggt formaterat!
Denna veckan har jag praoat på Masala Hut, eeh, NIICE!?!?! jaaa!
Har varit en full dag, nu är man hos linnea och chillar. Imorgon fyller Emma 16 så då blir det fest.
Fortfarande inget internet hemma, men det känns inte värt att nämna haha.

instagramfavoriter

Här kommer några bilder tagna med iphone 4 och appen instagram. (som jag också bloggar ifrån nu) fick skoldatorer idag! Så kan nu iaf blogga ifrån skolan. :)