Julrim och aggresionsrelaterade känslor

j
Mina skitkassa julrim hahahah. (Har inte gjort paketen och kulan.)

Idag har jag handlat de sista julklapparna. (Kan bara säga jäädrar vad jag har bränt pengar asså! Har ändå inte många att köpa till, men satan vad mycket fattigare jag är, haha.) Och slagit in alla julklapparna. Nej, INTE alla. FÖR TYP HÄLFTEN AV MINA PAKET VÄNTAR PÅ ATT HÄMTAS UT PÅ POSTEN!! Och mamma+mammas leg måste med och båda (Schenker & Posten) stänger innan hon är hemma från jobbet imorgon. Orkar inte. Allting går dåligt just nu. Fuck julen.

Nyluggad

1. Jag klippte till min lugg idag. Hihi, är så fyndig. Nej, men jag fick ett ryck. Jag hade ju tvärlugg förut, = rakt (nehe?) och när det sen växer blir det ju rakklippt snelugg = SKITFULT! (=pottfrisyr) så körde på lite, dock vet jag inte om det räcker eller om jag ska ta mer... äh blev så trött på det bara.
3. För övrigt är detta en sån frisyr man vaknar med första dagen på jullovet. (Hörde ni? Japp! Jullov! Julavslutning, igår! ah-hiiiiiihihihi)
2. För övrigt har jag en skitsnygg tröja på mig idag. Skitsnygg. Gaanska kort , tunn och skön, med luva, och halvkorta ärmar. I'm so happy I found it.

4. Annars är det omöjligt att ta seriösa bilder på sig själv, slutar alltid i flipp.
Fula bilder, men orkar bara inte satsa eller redigera haha.

Inge jul utan ljus

Röa hjärteljus (som ser lila ut) (men de är röa) och splittans nya ljusegrenar som får stå lite provisoriskt tills jag hittar en bättre plats. Lite fint oredigat

Snögubbe on ice


tumblr och julshopping


haha, de är ju bara för lika!

Jag har skaffat Tumblr! Så följ / kolla in min sida där, solburk.tumblr.com, de äe ju ba fö gött!
Idag har varit en riktig juledag, har varit iväg med mamma och handlat julklappar hela dagen. Sedan tog vi och satte oss ner för pizza och fika innan vi åkte hem. Mys!
Tror jag måste ut och shoppa imorgon också...

En lite konstig dag

Slutade klockan 12 idag, (lunch + idrott -håla- + 40 min rast + fick ledigt på elevens val) men ÄNDÅ stannade jag kvar i skolan och jobbade, och kom hem tuny halv fem?! Känns sådär, tiden bara tickade iväg (var på träslöjden först och sedan syslöjden) men känns ju liite waste nu... äh okej skönt att ha det gjott.
Äh! :) Imon blir det öppet hus på lbs och en julfest, ska försöka hinna med båda! Krockar bara lite. Fast fan att jag kom på det idag, kommer inte hinna tvätta håret imorgon. Men det är inte hela världen;)
Nu är jag skittrött och hungrig och sugen på varm o'boy. Men vi har ingen mjölk hemma. Eller gott bröd. Eller yoghurt. Eller juice. Och snart är kexen slut. BLÄ! Blir en lite sådär lagom ljusig-julig bild. VARFÖR GÅR DET INTE ATT GÖRA BLANKRADER I INLÄGGEN?

Lucia

Hej:) Idag var det lucia:) Det var kul:)
Nej men, det var faktiskt mysigt! Först stiga upp duktigt klockan 7, äta frukost, lussebulle, och kolla julkalendern. Sen lussefika i skolan också.
Efter skolan har jag lagt ner en massa timmar på att redigera detta klippet. Sedan tog det 2 timmar att spara, då vill det inte med youtube så blir det trekvart på att exportera och nu typ en timme till att få upp det på youtube. GODNATT!

Årets jul... eh....

Är detta den enda snö och den enda julkänsla denna vinter har att erbjduda, mån tro?
Vet att man ska tänka positivt och så, men detta kommer bli värsta skitjulen någonsin :) Vi kommer inte ta ner fler julsaker (har alltid en omgång "advent", sedan kommer "julsaker","eljulsaker", "julgransaker" osv. Har än bara kommit till advent.) Inte vara med släkten på julafton, knappt ge varann julklappar och så får vi se hur det blir med granen...... JÄVLA SKIT HELVETE
men visst det kommer säkert bli underbart att sitta och spela sällskapsspel och äta knäck köpt på ica på julafton!

för det är en chill dag yao, en chill day yaoooooo

Glad chey som skriver! För i fredags var officiellt den sista jobbiga skoldagen för terminen :) Nu är alla uppsatser, artiklar och prov skrivna och inlämnade! Idag är betygen satta, men nu i veckan ska jag bara stressa ihop de praktiska typ bild, syslöjd och träslöjd, sen är det ju jullov ^^
Skolplugg ersätts med kladdkaka, o'boy och en nyfunnen serie som finns så SVTplay... (hahaha tror knappt jag säger detta).... PYJAMASKLUBBEN! skitmysigt! :)

Julklappar!

Jag hittade denna awesome sida, ( http://www.coolstuff.se/Julklappar) att köpa julklappar på! har redan skrivit ner en lång lista haha. typ en sak som gör äggen fyrkantiga, till min morfar! För han har verkligen allt och han är så barnslig ;)
Det jag fastnade mest för till mig själv att klistra in i min önskelista (som förövrigt är skitfint gjord i ps) var dessa:

 

SLIPPIES BOOTS! :D man sätter bara in dom i micron, (vilket är passar mig för är alltid frusen (sover alltid med strumpor) (hatar fötter) )
hoppas mamma ger mig dom :D förmodligen inte, hon gillar inte riktigt att handla över internet..........
men tänk va mysigt, kura ner sig i dessa med en filt och varm choklad med minimarchmallows i och titta på julkalendern ^^

Terminsavslutning för konfagruppen


Ledsen sara


Titta, denna tröjan såg jag på Nova igår och jag fell in loove. Men den fanns bara i L, så idag har mami sprungit runt i hela malmö, och min storlek är slut överallt! :(
Så skulle jag köpa online, slut där också?!
Har inte hittat någon annan jag gillar...

Julkalender!

Titta en sån adventskalender jag har fått i år, fylld med smink istället för choklad :) Har aldrig fått det förut, så det ska la bli kul!
Idag var det ju också premiär för julkalender, jii