Oboy <3333


Bättre sent än aldrig, eller?

Kära snö,
du var bara sisådär en månad försenad.
Ni har väl knappast missat att gatorna är fylla av flera centimeters knögglig is och slask? När det började snöa gigantiska flingor, förra/förrförra veckan eller när det var, var det såklart plastpåse på kameran och så ut!
Sitter och redigerar de bilderna nu... (Bättre sent än aldrig, aight) ... lägger upp en så länge.


The holy book du vet


La dolce vita

Lite gamla bilder jag bestämde mig för att göra nånting av...

En investerare

Köpte 100 tuggumin för 10 kronor häromdagen. Tänkte bara att jag skulle nämna det. Ett riktigt kap om ni frågar mig. Dock var det Extra, det på bilden är melon :) (Ifall ni var nyfikna, liksom.)

Fyrkanten

Jag ska bannemig börja läsa igen! Förut gjorde jag alltid det. Jag är liksom en läsare. När jag var liten gömde mamma mina HP för att jag skulle 'ut i solen.' Dock har det inte blivit av på jättelänge, har väl annat för mig än att läsa ngt annat än läxor. Så idag när jag skulle låna en bok på engelska plockade jag med mig denna, som har fått jättebra kritik. Dock har jag tänkt att den bara är en typ wannabe-bok men jag ska ge den en chans! :) Får se hur lång tid det tar att läsa ut den, haha! Började på en julbok förra året har inte ens läst ett kapitel, kan inte fokusera längre :/ Men jag saknar att verkligen älska och vara beroende av en bok, så jag ska försöka få den känslan igen!

Södra Hoka, nära Karlshamn, Blekinge

Japp, där var jag i helgen! Kanske glömt att nämna det? Stack tidigare från skolan för att hinna med tåget, och kom hem i söndagskväll! Träffade en massa nya människor, de jag åkte dit med var typ astrid molly emilia sofia sofie elise & robin!

They see me rollin'

Har inte bloggat på ett tag, vet ej varför! Har loggat in och börjat skriva, sen när jag ska välja bild till inlägget har jag hamnat på villovägar, hahaha!
Slänger upp denna bilden. Jag kan hitta ungefär 100 fel, men hoppas ni tycker den är helt okej iaf. ^^

I förrgår slutade jag typ klockan 12. Igår kom jag hem från skolan efter 5 och plugga skiitmycket, och idag slutade jag vid halv två! För vi har inte mer hemkunskap denna terminen. NICE. Helt ok vecka!
Fyfan vad jag ska tagga mysfredag, har inte varit hemma en fredag på typ evigheter känns det som. Äta 54098405 kg choklad och chillaaa!

En helt vanlig måndag i en helt vanlig vecka

Kladdkaka och mjölk. One tree hill, och kanske matte om jag orkar. Wordfeud och duscha och ladda in bilder och äta godis.
I morgon skugga på LBS. Gymnasieansökan ska vara gjord om bara några veckor. No comment. Efter det - om jag hinner - tbx till skolan för någon universitetsmattesak och efter det konfa. Lång dag, men det kommer bli riktigt nice.

@ school

Har håla nu, eller ja bara spanskagruppen har!  Dock är ingen av mina favoritkompisar här idag så bestämde mig för att sätta mig i sofforna och kolla OTH :) Göttmos!

Middag för drottningar

Vi åt en förstklassig middag, yao. Satan vad gott det var!

@ Landskrona

Idag åkte jag och Ullis till vår kusin/syster Caroline i Landskrona, som bor där med sin pojkvän (fast han spelar Gothia Cup atm). ASNICE! Vi har haft det tipptopp hittils, och lägenheten är skitfin!

"New year - new me" Yeah, right

Shit sånt nyår, ja kan inte säga mer än att det var riktigt nice!
Somnade i dalby vid sex imorse och sov inte alldeles för länge, och ändå är jag inte trött nu, eh my head says WTF...
ändå ångest att jag inte knäppte ett ändå kort, men klär ju ändå upp sig & sånt... sen var det tydligen också skitmånga fyrverkerier här hemma, as usual... men men, inga nyårskort i min ägo hursomhelst! Därför blir det denna från... -09 I think, sorry för litet format!


Today is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.