hamn


wow

bara testa lite. Eller ja, har suttit i flera timmar och detta var vad jag åstadkom.
Äh man lär sig ju hela tiden!

Only I can live forever

Det har varit en högklassig helg hittills.
Igår var det va med Agnés, först hemma sen till stan, sen till.. bioooooooooooooon!
Såg Harry Potter and the deathly hallows pt ll.
Anledning till att vi såg den först nu var att båda var bortresta under premiären, och hon kom hem från Italien först nu.
Tyckte att den allt som allt var bra, fastän det finns så många saker man skulle vilja ändra på.
Åh. Jag är uppvuxen med Harry Potter, och nu bara är det slut. Mygod alla mina somrar har varit påverkade av den berättelsen, jag har läst ettan säkert 15 gånger. Vi har 2 fullständiga uppsättningar av bokserien här hemma. Jag sitter just nu med en täljd kvast och flera hemmagjorda trollstavar bredvid mig. buhu. ska gå och cutta mig nu.

Juste, Agnes sov här oxå :) Vi kollade på "number 23" igårkväll sen kunde jag inte somna så va liksom klockan 02.21 = 23 :(
mina fina ca 1x1 m stora dödsreliker på väggen

ny ring!
skulle köpa en present till Simon också, men fick en annan idé.. måste göra det idag.
Måste packa idag också! För imon bär det av, wäy

Chiddy Bang

Stordiggar denna låten! Dunka på högsta volyymΘ

oldie

bild från min förra blogg. (Aktiverade nåt picasa-google-webalbum, då kom alla dom bilderna fram man ba wtf.)
men åååhhh vad fint mitt hår va då :(

shallala

någon dag jag hade tråkigt. Enkel hemmaklädsel, mysig kjol + senaste inköpet. (Tröjan.)
Älskar dessa klackarna! Sjukt sköna. Köpte dem i Grekland, det fanns
sjukt många skobutiker där. Skillnad från i Sverige där det knappt
finns några kul ställen att välja mellan!

making me glorious

Nåågon har varit i turkieet ^^

och skor till väskan förstås (vita!) men de blev inte bra på bild
+ en D&G parfym jag glömde ta med
stordiggar den gröna väskan! Lagom schleten och ball.
nya naglar också :) Eller ja, de är ju mina men ah, nytt utseende :)
update (00:51): har varit på kalaas hos en nästkusin som fyllde 10 år framtills nästan nu! Dock lade batteriet av när jag förde över bilderna, så tar det imorgon istället.

tjolahopp

Hej mina små vänner :)
Har inte orkat blogga och sånt, pga det som har hänt i Norge... helt fruktansvärt.
Men nu ska det nog va på g igen!
Kom precis hem har vart ute en liten stund och träffat lite folk.
Nu är det detta som gäller
+


Rest in peace

R.I.P
Amy Winehouse
* 1983
† 2011


Mina tankar går även till de anhöriga och drabbade av allt som har hänt i Norge.

Köpenhamn

Hemma från Köpenhamn nu. Jag och mamma. Åkte över bara för att göra ingenting särskilt. Åt, fikade, shoppade, var på en sådan byggnad med typ Guinessrekord live eller vad man ska säga? 1000m2 men iscensatta rekord, typ. Även på en liten skitball skräck-sak. Man går i en byggnad och så finns det överraskingar och sånt, kulkul :)
Kan tillägga, att på vägen dit, i vattnet vid öresundsbron, höll en stor båt/färja på att kantra, värsta titanic haha. läskigt.

starstruck!

FAN VAD GLAD JAG E :D
nevnarien svarade på min kommentar!! alltså, hon har kommenterat min blogg. Det enda jag kommenterade var att hon borde skaffa en gilla-knapp till varje inlägg & sånt babbel, hahaha.
samma sak som när jag och linafoto (linaflodins) mailade med varandra, när jag frågade om java scriptkoden till slideshowen i headern. dom är liksom kända ju och sa nåt till just MIG.
hahah.
det var allt.
peace out

Vatten del 1.




un chat pour vous, Mademoiselle

"Om jag leker död slutar hon säkert fotografera."

intressenivån skjuter i höjden

härligt att först äta tacos (en onsdag!), sedan nybakad kladdkaka och morden i midsommer :D Har en helt ny ugn så har inte kunnat bakat förrän idag!
ps. spana in my dear friend nisha's nya blogg HÄR!

minigolf och chokladmuffins

Idag har jag, morsan, och hennes morsa spelat minigolf. Vi har tydligen bestämt att det ska vara en tradition varje sommar så idag bar det av. Roligt värre! Ni kan ju gissa vem som vann??? Gjorde faktiskt flera hole-in-one! *stolt*



Sedan åkte vi hem till m&m, mamma hade lovat dom att klippa hela häcken, och så vad jag snäll och kratta ihop allt. drömbarnbarn eller vad?
Medan mamma gjorde det så bakade jag, morm och morf chokladmuffins. Fett goda! värsta så exklusiva muffinsboken haha. Åt också massa jordgubbar, woho.
Det känns verkligen som värsta Wisteria Lane hos m&m. Alla har sina perfekta villor med stora nyklippta gräsmattor, spikraka häckar och felfria blomsterrabatter. Och grannarna som skvallrar hit och dit. haha! på tal om annat alltså.
Tog fina porträttbilder på mormor också, men de lägger jag inte upp här.
Det är alltid superfina solnedgångar när vi åker hem ifrån dom ^^
För övrigt är det min namnsdag idag, woho!

Tvärlugg och Harry Potter

tjenixenpixen. Ikväll var jag hos linnean. Jag klippte lugg (?) och vi kollade på Harry Potter 7 part I. Åhh gråter alltid när Dobby dör. När jag får en hund ska den heta dobby <3.
Lägger upp bilder imorgon på håret. än så länge är jag hyyyfsat nöjd, det jag ändrar mig nog nästa gång det regnar..
och när jag gick hem såg jag en sån här filur gå över vägen. Jättelångsamt. Stannade mitt framför mig och tvätta framtassarna. Jag dog.
Så jag tänkte. Hinner jag? Ska jag? Regnar det för mycket? Jag tog ett beslut.
Så öppna väskan, upp med kameraväskan, upp med kameran, av med linslocket, på ON-knappen, och när jag skulle hitta fokuseringen... hade den skyndat iväg och jag fick ingen bättre bild än såhär. :(

VS

knappt nån skillnad men ändå skillnad.
För att var ärlig känner jag knappt igen mig själv på första bilden. Har jag verkligen sådär små ögon? Förmodligen. Men jag tror ändå inte att det är så jag ser ut. Och då lever jag ändå med mig i princip alltid.

Where's your style


Hannah Montana

Och... detta är vad jag tänker spendera de följande timmarna med! HM, läsk och choklad. Såå länge sedan det var, härliga känslor som kommer fram.
och nej, jag kollar inte på youtube.

Chamallows crème caramel

Måste bara visa en sak! Jag har aldrig sett den i Sverige, så den fick följa med på planet. Men det är ju haribo och det finns ju överlag i sverige? Är iallafall sockrade marshmallows med nån läskig kräm inuti! :D

brännan

stor skillnad efter en vecka vid medelhavet?
Kan tillägga att jag har brännt mig fedemycket också,
har knappt nån hud kvar på näsan så kan inte sminka mig... hahaha

grått grått grått

hallihallå! Idag har jag nea sara haft filmmarathon! Det var riktigt kul. Mellan någon film gjorde vi även nudlar, skruvar och köttbullar. Kändes härligt att äta sådan snabbmat efter en vecka på resturang...

Idag klädde jag mig efter vädret. Grå hood, går mysiga byxor, grå skor och till och med en grå strumpa.
Tänkte fota men jag gick hem i regn så har nu bytt om. synd.
Nu måste jag ta tag i massa andra saker här på datorn. Bl a lägga över alla bilder från veckan.
Måste även i närmsta dagarna till biblioteket och låna någon bok om grekiska mytologin. Har förut inte alls varit förtjust i det, men blev intresserad när vi var på knossos (på kreta) och vår guide var skitkul!

För att allting har ett slut.

Kom hem idag. Det har varit åtta underbara dagar, otroligt härligt. Kul att komma hem från Kreta där det har varit 30° i SKUGGAN till ett regnigt och grått sverige. ja, men svenne sommar vad kan man förvänta sig lol.

Raderade emo-texten :D även om man skriver av sig så ångrar man sig senare, som nu en vecka senare, när man e på glatt humör och ser depression skräpa ner bloggen! away away


KRETA!

Ja, då takar vi off snart då. Mamma vattnar blommor som en dåre och jag packar ner allt jag får syn på. Min väska är fett tung asså! Kommer knappt kunna köpa någonting, haha.
Jag är sjukt trött, gick ner halv fem i morse (jag mådde helt katastrofalt lol). Detta kommer bli en låång dag.
Jag är faktiskt liite nervös inför att flyga. (Har aldrig gjort det förut.) Men har sett fram emot det i hela mitt liv så det ska nog gå vägen!
Bara för det får ni en bild på ett googleflygplan, smidigt va.
Ha det bra så hörs vi förmodligen på nästa fredag! Så om nio dagar antar jag då?
Känns nice att lämna ett regningt Sverige i alla fall! ;)

Ribban

hade fler fina(re) men de är på över 8 MP (blogg.se s gräns) surt! vet inte hur man ändrar det nu i efterhand heller.

Hörby!

Här kommer bilder från hörby marknad.
Trodde faktiskt att det skulle va lite halvmobbat men det var faktiskt riktigt satsigt! :D
göttgött, köpte lite olika saker men bilder på mig finns på mammas kamera. Supertrevligt alltså!
kom hem för ca  1  1,5 2 två och en halvtimme 3 timmar sen, såg nu att kameran varit PÅ i flera timmar i väskan! och ändå typ inget förlorat batteri.
Nu är jag sjukt trött men har massor att göra. Bl a packa klart, städa rummet (igen) duscha, äta, fixa bilder tömma kameran stryka mina chinos.. suck. Bara bita i och sedan stiga upp imorgon inför planet.
Och nu lackar jag för att HELA min hårddisk är full. Hur mycket plats tar systemkamerafoton egentligen? Man vill ju självklart fota med högsta kvalitet.

norrländskt guld

Jag tror att suget e tillbaka! Åh, vad det känns bra. På sista tiden har jag typ tappat fotograferingen, men nu med min nya systemis tror jag det är på g igen. de senaste bilderna här på bloggen är ju bara skräp. Det känns som om jag inte har nånting att fota, man har ju tröttnat lite på huset efter typ 12 år, haha. Jag kommer liksom inte ut, ser inga nya saker eller omgivningar. Var lite det sofiero gick ut på... Men man reser ju ändå mycket nu på sommaren, så inspiration hoppas jag att det snart kommer gott om.








skojar inte så sjukt gott det var! Mannen denna maten är inte att leka med asså... åhhhh morsan idag lyckades du minsann.
Ändå mysigt att sitta ute och äta till åskans dunder.

Nu klagar datorn på att det finns för lite diskutrymme. Suck. Har ju sjukt många bilder. men ändå?! Palla radera liksom! Fast kanske nödvändigt, jag har lix mappar som heter "mat!" och sånt! HAHA!

TWINE AND BRAIDS







FLOWERS


MY LOVE

awesuum som jag har väntat på denna dagen!
Har siktat in mig på just denna i flera månader.
Fan va nice att 2 drömmar går i uppfyllelse samma vecka! resa + denna. Bara en hund kvar nu eller? haha!
den var dyr men det var det fan ta mig värt :)
*happyface!*

(försökte mig på en mouseover men det gick ju KASSt. får bli såhär istället)



And when I breathed, my breath was lightning.




Jädrar sånt väder!
Inte kunnat blogga för först var det strömavbrott och nu har det åskat satan så mamma hade dragit ut sladden.
Blixten som tillhörde dagens högsta knall slog ner ca 10 m utanför oss (morsan såg det)
dunerdidundr.
frullen mami fixa mej.


Ikväll skulle jag kanske hem till linnea m folk, (ff), men tror inte ja pallar.
note 2 myself
iMORN: packapacka,  duscha tvättahåret och sånt, städa, redigera bilder.
Måndag: Träffa nilli, till mormor och morfar. till stadsbiblioteket låna böcker till resan?, hämta pass?
Tisdag: Till Ö Grevie med nea hanna kanske sara.
Onsdag: Hem från Ö Grevie, mot hörby marknad & träffa familjekompisar.
Torsdag: iihhhh
SORRY NISHA KAN INTE VA PÅ TIS FÖR JAG VA TVUNGEN ATT FLYTTA DET ANDRA!<3
ja det e typ planerna! så längre jag är packad till på måndag tror jag det är chill.

Sofiero

Nu kommer (jättemånga) bilder från Sofiero trädgård/slott!
Tog inga i hbg city, men där gjorde vi ändå ingenting förutom att gå in i någon enstaka butik och äta på McDonalds...
första intrycket..






jag skojar inte det var värre än kinesiska muren!
att gå ner därifrån.. hej svindel.






Har jättemånga till på typ blommor, havet och inuti slottet, men detta är allt för nu!
asså ärligt talat tycker jag det typ en otäckt att gå i såna "bevarade" rum? Det är ju som om den som bor där har dött och allt finns kvar, så tidlöst som om man är på besök. När det ligger glasögon, anteckningar och leksaker framme. hu!


hälsningar /schleten chey

ganska kasst sådär

hahaha pallar inte blogga. raderade texten men mår typ fortfarande likadant. whatever jag tar dagen imorgon ist, då ska jag sova ut för senaste natten var hemsk.
men man ska inte blogga o sånt när man e nere, ångrar mig alltid lol.
nu ska jag bara ta det lugnt, är inte alls lika trött längre (hej lyckorus) som jag har varit hela dan... typiskt.


som sagt var i helsingborg idag, askul spontantripp med nea vi drog till Sofiero trädgård/slott bla bla.
nu är jag (ahmen visst tänker ni nu) skitglad för jag har en ny sak ^^ visar imon.
mår förmodligen bättre imon då ska jag komma ikapp. hör att jag får sms hela tiden men kan inte läsa dom för har typ fuckat displayen. kul!

kort

hemma från helsingborg nu, mamma e snart hemma så jag ska gitta ut till bilen och vänta på henne. Kommer köpa en awesome sak, ni får se.